Bevrijdingsconcert 2020 in de Piushaven (AFGELAST!)

Bevrijdingsconcert 2020
Wanneer: 5 mei van 20:30 tot 22:30 Waar: Oranje Comité Tilburg Entree: Gratis

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Ook dit jaar kan Tilburg genieten van een fraai bevrijdingsconcert. Op dinsdag 5 mei staat het bevrijdingsconcert 2020 op het programma in de Piushaven. 

Bevrijdingsconcert 2020

Afgelopen jaar werd het Bevrijdingsconcert eenmalig in de middag gehouden, dit had te maken met de bekerfinale die Willem II later op de dag speelde. Dit jaar start het concert gewoon weer om 20.30 uur. Het Oranje Comité Tilburg organiseert het bevrijdingsconcert voor de stad. Het is een licht klassiek concert in de sfeer van het concert op de Amstel en de Tilburgse Kruikenconcerten. Tijdens dit concert ontbreekt natuurlijk wel het carnavaleske element.

Het programma bestaat uit een mix van klassieke muziekstukken met enkele modernere nummers. Natuurlijk allemaal in het teken van vrijheid.

Meer informatie

  • Dinsdag 5 mei 2020
  • 20.30-22.30 uur
  • Gratis toegang

Het is mogelijk om te genieten van het concert vanaf de kade van de haven. Ook is er de mogelijkheid om een bootje te huren en dobberend het Bevrijdingsconcert 2020 te beluisteren.

Foto’s

Benieuwd naar hoe de eerdere edities van het Bevrijdingsconcert eruit zagen? Bekijk eens een van onze fotoalbums!

Locatie

Reageer op dit Agenda item