Piushaven Gloeit 2019 in het Vendelierspark

Piushaven Gloeit
Wanneer: 29 december van 15:00 tot 20:00 Waar: Ondernemers Vereniging Piushaven Entree: Gratis

Op zondag 29 december staat er een nieuwe editie van Piushaven Gloeit op het programma. Het Vendelierspark is de locatie van het sfeervolle evenement. De toegang is gratis en Piushaven Gloeit duurt van 15:00 – 20:00 uur. Lees snel verder voor meer informatie.

Het Vendelierspark wordt omgetoverd tot winters dorp en bij verschillende kraampjes kun je terecht voor onder andere warme chocomel, glühwein en oliebollen. Er is een groot kampvuur, staat een springkussen voor de kinderen en natuurlijk wordt er voor muzikale omlijsting gezorgd.

Saamhorigheid

Piushaven Gloeit is een evenement waarbij saamhorigheid, warmte en gezelligheid hoogtij vieren. Samen met vrienden en familie kun je het jaar uitluiden en worden degene die ons ontvallen zijn herdacht. Je kunt namelijk een wensballon kopen en die tegelijk met de medebezoekers van het event loslaten. De opbrengst van de wenslantaarns gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat doel Stichting Convivio. Deze stichting zet zich in om een huiselijke omgeving te creëren voor mensen met dementie.

Meer informatie

  • Zondag 29 december 2019
  • 15:00 – 20:00 uur
  • Gratis toegang
  • Meer informatie

Locatie

Reageer op dit Agenda item