Cultuurzondag: Fontys Young Musicians Academy bij Falcon

Fontys Young Musicians Academy
Wanneer: 25 februari van 15:30 tot 17:00 Waar: Eethuis Twintig Entree: €10,-

Falcon werkt deze winter weer samen met een aantal Tilburgse podia aan een serie bijzondere cultuurzondagen in de Piushaven. Elke vierde zondag van de maand presenteert een andere muzikale discipline zich. Zondag 25 februari staat Fontys Young Musicians Academy op het programma.

Liefhebbers van klassieke muziek en bewonderaars van muzikaal jong talent kunnen hun hart ophalen tijdens dit derde concert van de studenten van de Young Musicians Academy in Falcon.

Fontys Young Musicians Academy

De doelstelling van YMA is het ondersteunen van jonge, buitengewoon muzikale en gemotiveerde kinderen, door hen gericht onderwijs te bieden en voor te bereiden op een carrière als zelfstandig, breed georiënteerd vakmusicus. Momenteel telt YMA 27 studenten in de leeftijd van 9-18 jaar. Door het onderwijs aan te bieden in een zo breed mogelijk kader krijgt de student de kans om initiatief te nemen, betrokken te zijn bij alle processen van het musiceren en zoveel mogelijk facetten van zijn artisticiteit te ontwikkelen. Het curriculum omvat onder meer lessen door gerenommeerde vakdocenten, masterclasses, lessen kamermuziek, theorielessen en de mogelijkheid zich te presenteren op (professionele) concertpodia en speciale locaties.

In Falcon bieden zij een gevarieerd programma met diverse muziekinstrumenten. Kaarten kun je reserveren bij Eethuis Twintig in het pand van Falcon en kosten €10,- inclusief koffie of thee en een bonbon. Ook kun je een mail sturen naar info@eethuistwintig.nl onder vermelding van Falcon Cultuurzondagmiddag.

Cultuurzondag bij Falcon

  • Datum: zondag 25 februari 2018
  • Tijd: 15.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Falcon, Piushaven
  • Entree: €10,-

Locatie

Reageer op dit Agenda item