Foodmarkt ZomerSmaak bij StadsTuinderij Piushaven

zomersmaak
Wanneer: 26 september van 18:00 tot 21:00 Waar: Stadstuinderij Piushaven Entree: Gratis

StadsTuinderij Piushaven organiseert komende zomer, in samenwerking met 013 Food, vier smaakvolle zomerse lokale streekmarkten, -proeverijen, genaamd ‘ZomerSmaak’. Op 27 juni, 25 juli, 29 augustus en 26 september kunnen liefhebbers van 18.00 uur tot 21.00 uur lekker en lokaal voedsel kopen bij circa 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan lange tafels om op ons sfeervolle groene marktplein de verse aankopen te nuttigen.

Proeven en smullen o.a. van ambachtelijke kaas, wijn, bier, brood, thee, koffie, ijs, biologisch vlees, plukfruit en verse soep. Lekker én gezellig!

Meer bekendheid voor streekproducten

De StadsTuinderij wil met deze avondproeverijen 013Food, StadsTuinderij Piushaven én lokale boeren/producenten meer bekendheid geven en meer streekproducenten aan de tuin verbinden. Tevens de stadsbewoners direct in contact brengen met lokale boeren/producenten en hun producten. Vers en dichtbij is goed en gezond, en zeker ook lekker én gezellig.

Akoestische live-muziek

Tijdens het shoppen en proeven kunnen bezoekers genieten van alle lekkernijen én van sfeervolle live optredens. Elke maand een andere artiest en stijl. 27 Juni trakteren Peer de Graaf en Michaël Breukers op lekkere liedjes van Tilburgs langste en gezelligste podiumkunstenaar en zijn accordeonist.

Over 013 Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013 Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant. Dat doet 013 Food door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten. De foodprojecten die 013 Food ondersteunt richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Tot de partners van 013 Food behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen.

Locatie

Reageer op dit Agenda item