Piushaven sessies: Boudewijn Willems bij Eethuis Twintig

Piushaven sessies
Wanneer: 4 november van 15:30 tot 17:30 Waar: Eethuis Twintig Entree: gratis

Na een overweldigend succes van de voorgaande edities bij Eethuis Twintig gaan ze ook deze herfst verder met de Piushaven Sessies. Deze keer geven ze het podium aan jazz talent. Kom dus zondag 4 november tussen 15.30 en 17.30 uur genieten van het ultieme lazy sunday gevoel.

Boudewijn Willems

Zeg je Boudewijn Willems? Dan zeg je Tommy Emmanuel! Sinds zijn negende jaar is Boudewijn al groot fan van Tommy en dan is het natuurlijk niet zo raar dat hij in 2017 als solo gitarist zijn Master of Music behaalde. Boudewijn heeft de befaamde ‘fingerstyle’ helemaal eigen gemaakt en ondanks dat deze speelwijze zeer veel techniek vereist is het heerlijk om weg te dromen bij deze gitaarmuziek. Het easy listening repertoire van deze solist bestaat voornamelijk uit stukken van Tommy Emmanuel (die zag je misschien al aankomen) én natuurlijk ook eigen werk en bewerkingen van jazz standards en pop nummers. Uitermate geschikte muziek voor op de achter- of voorgrond! Interesse in een optreden met een grotere bezetting? Informeer naar de mogelijkheden.

Boudewijn werkte eerder samen met artiesten zoals Tommy Emmanuel (!) en Wouter Hamel, organiseert al jaren jamsessies op het Montreux Jazz Festival en deelde hier eerder het podium met o.a. Jamie Cullum, Rag’N’Bone Man en Paloma Faith. Tijd om nu al even weg te dromen? Beluister dan zeker even een van zijn nummers hieronder.

In het kort

  • Locatie: Eethuis Twintig
  • Datum en tijd: 4 november van 15.30 tot 17.30 uur
  • Entree: gratis

Kijk voor meer informatie op de website van Eethuis Twintig.

Locatie

Reageer op dit Agenda item