Piushaven Sessies met Van Nes en Pesch bij Eethuis Twintig

Van nes en pesch
Wanneer: 3 december van 15:30 tot 18:00 Waar: Eethuis Twintig Entree: gratis

Na de eerste, geslaagde editie van Piushaven Sessies biedt Eethuis Twintig iedere eerste zondag van de maand een podium voor jonge singer-songwriter talenten. Zondag 3 december treden Van Nes en Pesch op.

De gedreven Thomas Inderfurth, eigenaar van Eethuis Twintig, werd afgelopen zomer geraakt tijdens een optreden van Emily La Haye (studente Rockacademie) tijdens Piushaven Lazy Lounge en wilde direct meer van dit soort talenten in zijn zaak.

Tilburg barst van het talent

Thomas:  “ik vind dat Tilburg barst van het talent niet alleen in de singer- songwriter scene maar over het algemeen. Persoonlijk ben ik erg fan en gecharmeerd van singer- songwriters. Het feit dat deze stroming perfect past binnen de setting en het Eethuis Twintig gevoel, maakt dat ik hen graag een podium bied. Samen met Piushaven Levend Podium en Fontys Rockacademie kunnen we laten zien dat Tilburg een mooie stad is waar binnen verschillende stromingen samen gewerkt wordt.

Ook een mooie aanvulling op de Falcon Cultuurzondagmiddagen elke laatste zondag van de maand.”

Van Nes en Pesch

Komende zondag 3 december is de eer aan Lisa van Nes en Oliver Pesch. Van Nes is een jonge singer-songwriter om in de gaten te houden. Ze neemt haar publiek mee naar een plek waar de zon schijnt en je lekker eten met fijne mensen deelt. Zo’n plek waar je gewoon thuis bent. Precies wat Inderfurth zijn gasten ook mee wil geven.

Geïnspireerd door The Beatles, James Taylor en Blake Mills mixt Oliver Pesch Blues- en Folk muziek van de jaren ’60 en ’70 met zijn eigen ideeën. Het resultaat is een geluid dat opvalt in het hedendaagse muzieklandschap.

van nes en pesch

In het kort

  • Datum: zondag 3 december 2017
  • Tijd: 15.30 – 18.00 uur
  • Locatie: Eethuis Twintig (Piushaven)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit Agenda item