Piushaven Sessies: Tim Koehoorn en Ysa bij Eethuis Twintig

piushaven sessies
Wanneer: 5 november van 15:30 tot 18:00 Waar: Eethuis Twintig Entree: gratis

Iedere eerste zondag van de maand biedt Eethuis Twintig een podium voor jonge singer-songwriter talenten met Piushaven Sessies. Een nieuw initiatief in de Piushaven en een mooie samenwerking met Fontys Rockacademie. Op zondag 5 november staan Tim Koehoorn en Ysa op het podium.

Piushaven Sessies

Zondag 5 november bijten Tim Koehoorn en Ysa het spits af met Piushaven Sessies.

Tim Koehoorn (20) is singer-songwriter. Deze beroepskwibus serveert een potpourri van pop uit de jaren tachtig en negentig. Scherpzinnige hersenkronkels en geremd sentiment. De grote vragen des levens worden niet beantwoord, maar de liedjes zijn gemeen en gemeend.

Isabelle van Beek, oftewel Ysa, maakt elektronische popsongs met invloeden van reggae en jazz. De combinatie van een lijzige stem en energieke muziek zorgt voor verfrissende sterke songs. Ysa ademt een sterke energie

Benieuwd naar de programmering voor de komende maanden? Bekijk deze dan hier.

Tilburg barst van het talent

Thomas: “Ik vind dat Tilburg barst van het talent, niet alleen in de singer – songwriter scene, maar in het algemeen. Persoonlijk ben ik erg fan en gecharmeerd van singer – songwriters. Het feit dat deze stroming perfect past binnen de setting en het Eethuis Twintig gevoel, maakt dat ik hen graag een podium bied. Samen met Piushaven Levend Podium en Fontys Rockacademie kunnen we laten zien dat Tilburg een mooie stad is waar binnen verschillende stromingen samen gewerkt wordt.”

In het kort

  • Datum: zondag 5 november 2017
  • Tijd: 15.30 – 18.00 uur
  • Locatie: Eethuis Twintig (Piushaven)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit Agenda item