Tilburg Ten Miles in de Tilburgse binnenstad

CZ Tilburg Ten Miles
Wanneer: 1 september om 19:00 tot 3 september om 16:00 Waar: Tilburg Ten Miles Entree: Gratis

Alle fanatieke lopers opgelet! Op zondag 2 september 2018 gaat de CZ Tilburg Ten Miles weer van start. Er zijn duizenden recreanten en een fantastische sfeer door tientallen orkestjes en aanmoedigingen van tienduizenden toeschouwers.

CZ Tilburg Ten Miles 2018

De Tilburg Ten Miles is ieder jaar weer een opening van het najaarsseizoen door en om de stad. Daarnaast ook Tilburgs grootste en gezelligste sportevenement, in en om het centrum van Tilburg. Afgelopen jaar heeft de 30e editie van CZ Tilburg Ten Miles plaats gevonden. Dit sportevenement is voor iedereen van jong tot oud. De wedstrijd is bestemd voor recreanten lopers maar ook voor wedstrijd lopers, zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen manier.

 Naamloos-1

Lopers

Aangezien de leeftijden van de lopers erg kunnen verschillen, zijn er natuurlijk ook verschillende lopers. Het verschil tussen de lopers is dat iedere loop een ander parcour heeft, maar ook een andere tijdsduur. Je kunt je dus inschrijven voor verschillende lopers. Bekijk de lopers hier op de website.

Toeschouwers

De CZ Tilburg Ten Miles is door de jaren heen gegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. Een van de veel gehoorde opmerking onder de lopers is dan ook dat het de sfeer langs de parcours is, in combinatie met de snelle parcours, wat de CZ Tilburg Ten Miles zo bijzonder maakt.

Elk jaar moedigen weer tienduizenden mensen (rond 11.000) deelnemers aan. Er zijn veel lopers die de finish gehaald hebben puur door de ondersteuningen van toeschouwers langs de kant. Tientallen orkestjes en talloze initiatieven in de sfeervolle wijken zorgen voor een onvergetelijke entourage.

Sfeerimpressie

Weet je niet zeker of je mee wilt lopen of dat het sportevenement wel iets voor jou is? Dan kun je hier op de website de editie van 2017 bekijken voor een goed beeld. Een ding is zeker en dat is dat de CZ Tilburg Ten Miles een hele gezellige ervaring, maar vooral ook een onvergetelijke ervaring is.

Locatie

Reageer op dit Agenda item