Lid worden

De OndernemersVereniging Piushaven (OVP) is opgericht in juni 2012 met als doel het behartigen van de belangen van bedrijven die gevestigd zijn, of zakelijk actief zijn, in en rondom de Piushaven in Tilburg.

Met een groeiend  aantal leden is de OVP een jonge enthousiaste vereniging die regelmatig samenkomt om ervaringen uit te wisselen en de ontwikkelingen in het gebied te bespreken, want er gebeurt veel in de Piushaven!

Doordat de Piushaven voortdurend in beweging is, hebben ondernemers in het gebied echter regelmatig vragen en is een goede afstemming noodzakelijk. Want weet u bijvoorbeeld welke nieuwe ondernemers zich in het retailpark in het Aabe-complex gaan vestigen? Wie er op het water vaart, werkt of woont? Of welke activiteiten er in het gebied worden georganiseerd en hoe u hierbij aan kunt sluiten?

Genoeg redenen om u aan te sluiten bij de OVP. De OVP informeert en verbindt en is een prima platform om collega-ondernemers te ontmoeten en snel ingeburgerd te raken in uw nieuwe werkgebied.

Lid worden?

Heeft u interesse in onze vereniging? Bent u met uw bedrijf gevestigd rond de Piushaven? Mail ons via bestuur@piushavenwerkt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

lid worden Piushaven ondernemers vereniging