Piushaven Gloeit zorgt voor zee aan lichtjes in de haven

Piushaven Gloeit

De tijd vliegt! Voor je het weet is 2018 weer voorbij en kunnen we ons opmaken voor een nieuw jaar. Om 2019 goed in te luiden, nodigen de bewoners en horeca Piushaven iedereen op 30 december uit voor Piushaven Gloeit. Een middag vol glühwein, warme chocolademelk, Schrobbelèr, oliebollen, wenslantaarns en natuurlijk gezelligheid!

Een zee van licht

Omdat de Piushaven iedereen een warm hart toedraagt, kun je tijdens Piushaven Gloeit een biologisch afbreekbare waterlantaarn kopen (€5,- per stuk) met een wenskaartje erbij. Zodra het donker is, worden deze wenslantaarns te water gelaten. Zo verandert de Piushaven in een zee van licht met honderden Tilburgse wensen. De opbrengst van de verkoop van de lantaarns doneert Horeca Piushaven grotendeels aan Quiet 500 in Tilburg.

Ook hoef je je geef zorgen te maken over vervuiling van het water. Max van Zon, een Tilburger die altijd de Piushaven schoon houdt, zorgt namelijk dat alle waterlantaarns weer uit het water worden gehaald.

Winterse middag vol warmte

Dus, wil jij goed het nieuwe jaar inluiden? Heb je een bijzondere wens voor jezelf, een familielid of vriend? Of heb je gewoon zin in een winterse middag vol warmte? Kom dan zeker op 30 december naar de Piushaven (ter hoogte van Heavens Kitchen). Vanaf 16.00 uur staat de glühwein en warme chocolademelk voor je klaar!

Reageer op dit Nieuws